måndag, april 23, 2007

ATC


Tänkte lägga ut mina ATC:n som ska skickas iväg till Holland. Carina på Scraproom har anordnat en Swapp där de som var intresserade skulle göra 8 st var och sedan skickas de som sagt var till Holland, sedan får vi 8 st ATC:n tillbaka. Har inte gjort så många ATC:n tidigare men när man väl har börjat göra dem kan man inte sluta. Ska vara med i en swapp lite senare i sommar där vi ska byta med Norge. Alltid lika kul och spännande att få små överraskningar i brevlådan.


/ Marie

lördag, april 21, 2007

Ett leende.......

......från öra till öra hade min dotter idag. Grannen hade nämligen köpt en lekstuga till sin dotter och de var tvungna att använda en traktor för att få stugan på plats. När allt var på färdigt frågade vi ägaren till traktorn om Wiggo fick sitta i den (han älskar traktorer) men när det väl kom till krita ville han inte. Då var Lovisa snabb att fråga om hon fick och till sin glädje åkte de ut på åkern vi har brevid vårt hus och där fick hon styra traktorn själv. Smilet var som sagt från öra till öra och detta kommer hon att leva på i flera veckor och nu kom hon in och frågade om hon fick sova över hos granntösen och det får hon, vi får väl se om hon kommer in i natt eller inte. Detta har nog varit en väldigt spännande dag så hon kommer nog att somna gott i kväll.

/ Marie

fredag, april 20, 2007

Orkan!!!!!

Har inte blåst bort, fast man kan gärna tro det för herregud vad det har blåst dessa dagar. Man kan tro att det har kommi en ny Gudrun, kallt är det oxå. Tittade jämt nu på termometern och den visade bara 4+ grader. Konstigt väder, för inte så länge sedan var det rena sommarvärmen. Vi får väl hoppas den kommer tillbaks snart.

Har varit hemma med Wiggo både igår och idag, han har varit rätt så hängig men han har inte haft någon feber. Tyckte dock att det var bra för honom och vara hemma dessa dagar så kanske han blir kry tills på måndag. Har ju inte kunnat varit ute för då hade vi nog blåst till Kina + att någon bonde har spridit ut grisskit på åkern brevid så det stinker. Men det brukar lana av med lukten efter ett par dagar, det är väl så under våren att det ska gödslas både här och där. Nu ska vi ha lite fredagsmys med barna om vi kan komma överens om vilken disneyfilm vi ska se.

Kram Marie

onsdag, april 11, 2007

Korvgrillning

Äntligen är våren pågång igen, det blev ett litet avbrott med snö och kyla men nu är värmen här igen. Visserligen blåste det rätt bra idag men det var ju varma vindar, det kan man ju inte säga att det gjorde härom dagen. Då blåste det så man frös till is både inombords och utvändigt.

Idag har vi grillat för första gången i år. Det blev bara korv, men det spelar ju ingen roll för det var ju grillat. Det är ju så gott + att det luktar guddomligt när man tänder grillen. Idag blir det bara en liten uppdatering på bloggen om vad vi har pysslat med. Nu ska jag gå och ställa in i diskmaskinen och sen ska jag natta min dotter. Har sedan kanske lite tid för att sätta mig och scrappa lite adresskort som jag sedan ska byta med andra scrapfrälsta.

Ha det gött i solskenet, kram Marie

tisdag, april 10, 2007

Syskonkärlek


Morronmys i soffan
/ Marie

söndag, april 08, 2007

Andra Lo:n från Vänerträffen


Här kommer den andra LO:n från Vänerträffen jag lovade att lägga ut, bättre sent än aldrig, eller?
Igår fyllde Lovisa 6 år och jag har haft bloggen i 1 år nu, GRATTIS Lovisa och GRATTIS till mig som har uppdaterat denna blogg rätt så bra om jag får säga det själv.

Ha en fortsatt trevlig påsk / Marie

fredag, april 06, 2007

GLAD PÅSK


GLAD PÅSK på er. Igår när jag kom till jobbet stod det en påskpresent till mig där. Kul att få lite uppskattning för det man gör ibland. Det var en fin orkidee och ett chokladägg, godiset är snart uppätet :) men blomman kommer man ju att kunna njuta av ett tag till iallafall.

Imorgon blir det väl mycket mer godis för barna, då ska de ut och gå påskkärring i grannskapet. Vi fuskade lite och påskade för farmor och en vännina redan i torsdags, det berodde på att Lovisas kompis W inte var hemma på påskafton så då fick de gå då tillsammans. Sen fyller ju Lovisa 6 år i morgon så det blir inga påskägg detta år utan hon kommer att få påskpaket istället, jag hoppas det blir lika bra det som att få påskägg :)

onsdag, april 04, 2007

Några foton



Här kommer bilden på mina inbjudningskort jag gjorde till Lovisas prinsesskalas och ett foto på min lilla prinsesssa på självaste kalaset. Här öppnar hon ett av paketen hon fick.
/ Marie