torsdag, juni 22, 2006

Wiggos 1-års kalas

















I dag har Wiggo haft fullt upp, han fick sova en stund innan första födelsedagsgästerna kom på förmiddan. Sen fick han i sig lite mat men annars har det varit godsaker hela dagen, men man har ju bara 1årskalas en gång i livet.

Har tittat på väderprognoserna de senaste dygnen och det skulle bli regn idag, vi hade tänkt att sitta ute så jag har gått och sneglat på de mörka molnen hela dagen och bett till gudarna att vi inte skulle få något regn idag. Halv fyra började resterande av gästerna att komma, det var b la mormor, morfar, farmor och farfar m fl, sammanlagt var vi ca 20 st. Då började det att dugga, jaha då var det väl bara att tränga in oss i vår lilla trea då. Så vi gick in och öppnade Wiggos presenter, men det blev inge mer av duggandet så vi kunde sitta ute och äta tårta. Wiggo åt med hela sig, som synes på bilden ovan.

Vi fick t o m lite sol på oss under tiden vi fikade, det var skönt. Wiggo fick massor av presenter
b la en stor lastbil, kläder, skor och en Ior fotölj. Hade gäster ända fram till halv 8, det var jättebra för då glömde Wiggo bort att han var trött, annars hade han blivit gnällig om vi hade varit själva hemma. Nu var det bara att ge honom välling och sen lägga honom. Hoppas han sover lite längre i morgon, det är jobbigt att ha kalas. Nu är det nästan ett år till nästa kalas som är Lovisas. Iallafall när vi hade plockat ihop allt ute då kom regnet, bra timeing. Nu kan det regna hur mycket det vill. Nää nu ska jag gå och lägga mej, ha en trevlig midsommar.

/ Marie

Inga kommentarer: