fredag, augusti 10, 2007

Inskolning på fritids

Idag har Jonas vart iväg och pratat med en kille som har en firma i Norge, förhoppningsvis kanske han kan få sig ett jobb där. Han skulle få besked till veckan.

Värmen den var inte långvarig, nu på eftermiddagen började det regna igen, jag och Lovisa har bakat en cheesecake som vi ska mumsa på ikväll. Hade tänkt baka med Lovisa igår men då fick hon åka tidigare till farmor, för hon har varit där idag när Jonas var på jobbintervju. Lovisa har haft inskolning på fritids nu under veckan och det har gått jättebra, Jonas har inte behövt vart med någonting. Så till veckan blir det fritids från tidig morgon till kl: 14.00. Hon tycker det ska bli roligt att få nya kompisar, några har hon redan träffat men det finns några kvar som hon inte känner.

Sen har vi bytt rum åt barnen, Lovisa har fått det stora rummet igen och Wiggo får ha det lite mindre, han har inte så mycket grejor än så han klarar sig med det. Själva bor vi i vardagsrummet, ska sätta upp ett draperi för sängen så man slipper morgonsolen (när nu den ska titta fram igen). Sen kommer det att dämpa lite för Jonas sitter uppe längre på kvällarna och tittar på tv, nackdelen med att ha sängen i vardagsrummet är att katterna vill gärna ligga i sängen men det vill inte vi pågrund av de äkliga fästingarna. De lär sig nog snart hoppas jag.

Veckans kommentar:
-Solen har dragit täcke över sig idag
Lovisa tittar ut och konstaterar att det är mulet ute

Nu ska jag äta lite cheesecake, ha en trevlig helg på er.

// Marie

Inga kommentarer: