måndag, augusti 27, 2007

Minisemester i Grebbestad


Nu är vi hemma igen, Turen till Grebbestad var trevlig. Vi och barna hade min bror med oss ner, barna älskar sin morbror. de ser honom inte så ofta för han jobbar jämt nästan. Vi slapp regnet där nere men det blåst väldigt mycket istället. På söndag vanrnade de på tv att det skulle blåsa kuling på kusten. Vet inte hur mycket kuling är men jag antar att man får hålla i hatten mer än vad Wiggo får göra på bilden.

Vi försökte att fiska lite krabbor, fick upp några men Lovisa fick mest räkor i håven. Wiggo tyckte krabborna var lite läskiga, så han håll sig på ett säkert avstånd från hinken. Brevid oss på bryggan satt två pojkar och fiskade krabbor de hade sin hink smetfull med krabbor, det tyckte nog lite synd om Lovisa att hon hade så lite krabbor för de gav henne en krabba som hon fick ha i sin hink.

Sen tog vi en tur till Tanumstrand där de har en jättestor sportshop och vi lyckades pricka in att de hade halva reapriset. Fyndade 1 huvtröja till mig och 1 huvtröja, shorts och skor till Jonas, Lovisa köpte vi gummistövlar och en huvtröja till och Wiggo fick en t-shirt, allt för 575 kr. Ett fynd tycker jag. Sen fanns det flera butiker inne i Grebbestad som hade 70% rea som man kunde göra riktiga fynd.

Helgens kommentar:
-Titta mamma en badring
(Vi sitter på en restaurang på bryggan och Wiggo ser en livboj som hänger i taket)

Inga kommentarer: