måndag, juli 03, 2006

Helgens bravader!


Jaha då var det Juli då, vad tiden går fort. Snart är mammaledigheten slut och det är dags att börja jobba igen, får passa på att njuta de 7 sista veckorna då. Under helgen har vi haft vänner i från Karlstad här, vi har grillat och barnen har lekt och badat i poolen. De kom på lördag och åkte igår. Deras barn Emma sov i Lovisas rum så det var spännande för både Emma och Lovisa. Det var så kul att båda kom upp 5.15 på söndagsmorgon och villle börja leka, men jag fick faktiskt Lovisa isäng igen men Emma sov inget efter det, så vid 13-tiden slocknade hon. (Emma & Lovisa på bilden.)

När det hade åkt hem så ringde Jonas syster och frågade om vi ville bli friserade och det behövdes på alla. Så vi åkte till svärmor och svärfar, det var skönt att få bort lite slitet hår. Lovisa skulle klippa sig men när det väl kom till krita så bara gråt hon, men efter att t o m Wiggo klippte sig så fick vi att klippa henne oxå, De blev så finna mina små bustroll, de blev så stora Wiggo såg ut som om han var 2 och Lovisa såg oxå ut som hon var flera år äldre. Sen blev det bad i poolen så vi hade två görtrötta barn, det blev kvällsmat och direkt i säng. T o m jag var helt slut så det blev en tidig kväll för mej med.

Nu jobbar Jonas bara en vecka till så har han oxå semester, 7 veckor. Han har 5 veckor sem och 2 veckor pappaledigt, för han ska skola in Wiggo på dagis i slutet på augusti. Vi ska åka ner till Mariestad några dagar och om det är fint väder kanske vi åker till Skara Sommarland, sen fråga Jonas syster om vi ville med till Stockolm 2 dagar, så det ka vi göra. Gå på Grönan, skansen och Junibacken. Lovisa har ju blivit så stor nu så hon uppskattar sånna saker. Nej nu ska vi gå ut och lapa lite sol, nu när den äntligen är tillbaka.

Ha en trevlig dag! / Marie

Inga kommentarer: