måndag, september 08, 2008

Skördefest / Oxhälja del 2

Nu ska jag försöka fortsätta mitt inlägg från igår. När jag skulle publicera allt jag hade skrivit kom bara 1/3 med av allt.

Lördag:
Vi fortsatte vår tur runt Värmlandsnäs, besökte bl a Erseruds gård. Där hade Nya Bellis Gardencenter en morter med växter och fina presenter. Där fanns oxå Nostalgia & Kuriosa och hon hade en salig blandning av antikt och möbler och saker i den lantliga stilen. Det var hos henne jag köpte mitt paraplyställ, ska nog ta en tur till butiken Nostalgia & kuriosa i Säffle snart.

Efter 10 stopp på skördefesten begedde vi oss hem för att tina upp och byta våra genomsura kläder. På kvällen fick barnen sova hos farmor och farfar, jag och Jonas åkte in till stan och åt gott på Koriander och sedan gick vi på bio. Vi såg Mamma Mia, en klart sevärd film. Men eftersom vi har sett musikalen så visste vi ju hur det skulle sluta.

Söndag:
Åte jag, Jonas och en väninna upp till Oxhälja, vi slapp regn men det var väl för att vi hade rustat oss med regnkläder och paraply. Fyndade fodrat regnställ och jacka till Wiggo för 200:-
själv köpte jag mig en fodrad huvtröja, den kommer jag aldrig att ta av. Tack E för en trevlig dag :)

Idag är jag och Wiggo hemma för han har haft feber i två dagar, blir nog hemma imorgon med. Hoppas dock att han piggar på sig snart, kram Marie

3 kommentarer:

Jema Rose sa...

TACK för att du besökte min blogg, du är VARMT välkommen åter!

: )

KRAM, Jenny

<3

Ewa sa...

Hej vännen tack för en trevlig dag. du jag tror regn stället kostade 100 kr :) eller?
kraaaam Ewa

♥ Fyra årstider sa...

Tack för bra tips.
Ha en bra vecka
Kram Lotta