tisdag, augusti 15, 2006

Åter till jobbet / dagis

Andra dagen som vanlig jobbbare igen, det känns gött. Nu ska det väl bli lite mer stålar än när man var mammaledig. Igår kom jag i tron om att allt skulle vara storstädat och fint på jobbet, chi fick jag, där hade de haft byggjobbare hela sommaren. Det var bara att hugga i och försöka att få det i gott skick igen, har denna veckan på mej innan eleverna kommer nästa vecka.

Lovisa har börjat dagis igen, jag frågade henne om det skulle bli kul men det skulle det inte. Bara för att hon ville börja skolan som sina kompisar som är ett år äldre. Dagis var bara för små barn. Men när hon kom tillbaka så kunde vi knappt få med henne hem. Wiggo har varit andra dagen på inskolning på dagis. Det har gått jättebra, han har skitit fullständigt i Jonas och härjat runt, där får dagispersonalen något att hålla reda på för han är överallt samtidigt. De här dagarna han har varit på dagis har han varit så slut på kvällarna att han har fått gått och lagt sig redan vid halv sju. Tröttare lär han bli för när Jonas börjar jobba igen ska barna vara på dagis 06.30

Och nu till något annat, Wiggo tog sina första steg i söndags hos farmor och farfar. Gissa om det blev uppståndelse kring det. Men sen strejka Wiggo och bara satt. De ska inte tro att det kan få mej att göra vad som helst såg det ut som han tänkte. Nu tar deet nog inte länge till, visserligen har jag sagt det länge nu. Den som lever får se!

/ Marie

Inga kommentarer: