lördag, juni 30, 2007

2-års kalas



Idag har vi firat Wiggo, han fyllde ju 2 år redan den 19:e men då var vi på bröllop, sen var det midsommar helgen efter och vi ville vänta in brudparet så de oxå kunde komma. Massa presenter fick han, favoriten dock var en arbetsbänk med en borrmaskin. Den släppte han inte ens när vi bytte blöjan och det var nätt och jämt att borrmaskinen fick sova när Wiggo skulle gå och lägga sig.
I morse när Wiggo vaknade vi 05.00 och ville ha välling hade han feber, jaha det är bara att ringa runt och ställa in kalaset då tänkte jag. Men Wiggo somnade om och sov till 8 och då var febern borta som tur var. Vädret kunde ju oxå ha varit bättre, eftersom vi bor i en trea så blir det trångt att få in ett 20-tal personer och då är det guld värd om man kan vara ute. Men som sagt var regnade det så vi fick trycka in oss i vardagsrummet. Finns det hjärterum så finns det skärterum, är det inte så man säger. Wiggo hade trevligt och det hade vi med så det blev ett trevligt födelsedagsfirande trots att dagen började med feber och att regnet stog som spön i backen :)
Nu ska jag slå ner min breda bak i soffan en stund innan jag ska plocka ur diskmaskinen och röja upp lite i vardagsrummet. Sen ska vi försöka att stuva undan alla saker Wiggo fick i present. Ha en trevlig lördagskväll.
kramar Marie

Inga kommentarer: