tisdag, juni 05, 2007

Sol & Bad


Äntligen sol, det är så gött. Barnen har badat i poolen två dagar i rad nu och de trivs som fisken i vattnet. Vi har rena rama bullerbyn här, det har flyttat in två familjer, en med 3 barn och en familj med 2 så nu är det sammanlagt 8 barn runt om oss. Kul för nu har Lovisa lite kamrater att leka med. Så idag när de badade var de 4 st i vår lilla barnpool, men det gick det med. Finns det hjärterum finns det stjärterum, eller hur är det man säger?

Har idag gjort klart min svärmors grattiskort som hon ska få i morgon. Hon fyller på torsdag men då ska vi på familjekväll till Lovisas dagis. Det blir en show som barna har övat på länge nu. Lovisa har inte kunnat hålla sig så jag vet vid det här laget varenda nummer de ska framföra. Men det ska bli så kul att se på de små liven :) sen ska vi ta med picknickkorgen för det ska grillas, det blir nog korv med bröd och festis det är så lättvindigt. Nu ska jag gå och snosa på kudden, känns att man var uppe 05.20 o morse. Hoppas solen lyser lika varmt på er som den har gjort på mig.
// Marie

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej hoppas allt är bra med er. nja karaktär har du om du vill vettu ;) kul att så mycket barn har flyttat dit. vi får ses snart när skolavslutningen har varit. kram kram. Ewa och barnen