lördag, juli 28, 2007

Borås djurpark

Sitter hos min mor och far och blogger, vi är här och passar deras katt. Mamma och pappa har tagit husvagnen och åkt till Järpliden över helgen.

Vi kom hem från Mariestad och Borås på torsdagsnatt, vi har ju varit ner till våra vänner i Mariestad och hälsat på, det är ju inte så ofta man träffas men man försöker att träffas någon gång varje sommar iallafall. Vi gjorde några fynd i affärerna i Mariestad, lite inredningssaker och matnyttiga saker oxå. Torsdag hade vi planerat att vi skulle besöka Borås djurpark, även våra kompisar skulle följa med. Vi packade bilen med picknickkorg och regnkläder och åkte de 10 milen till Borås. Vädret såg inge vidare ut men vi slapp regnet iallafall, det kom en skur när vi var på utgång från parken. Wiggo och Lovisa tyckte det var jätteroligt att se alla djuren, Wiggo var i ekstas när han fick se elefanten, zebran och giraffen. Parken hade en grillstuga där vi kunde grilla korv och sen satt vi under björkarna och åt korv med bröd, mysigt värre :)

Idag ska vi hälsa på min barndomskompis som bor i Sunne, det var länge sen vi sågs så det ska bli kul. Har tänkt mig att lägga in några bilder från Borås när vi kommer hem. Ha det bra kram Marie

Inga kommentarer: